VD har ordet - Sveriges största timmerhustillverkare

Det hela började för över 60 år sedan då Forsgrens startade tillverkning av timmerhus i utkanten av Borlänge. Nu, mer än ett halvt sekel senare, har vi blivit Sveriges största timmerhustillverkare, med kunder även utanför Sveriges gränser.

Under de år som gått har vi utökat vårt sortiment till att omfatta ett 30-tal hus och kan idag erbjuda våra kunder allt från små lyxiga skärgårdsstugor och rejäla friggebodar till designade funkisvillor och herrgårdsliknande kungsgårdar, hittar du inte ditt hus i vårt sortiment erbjuder vi dig att tillsammans med våra arkitekter att skapa ditt drömboende. Utöver det är vi mycket duktiga på flerbostadshus och projekt i olika storlek.

Vi har också ständigt förfinat våra byggmetoder och genom åren utvecklat tekniken för att kunna skapa moderna och effektiva hus.

Men det finns faktiskt en sak vi inte har ändrat på. Vi bygger fortfarande våra hus med äkta timmer. Sveriges bästa värmetimmer. Och trots all ny teknik har vi valt att på ett modernt sätt handbygga våra hus. Det ger den unika känslan som alla våra timmerhus har. Det vill vi inte ändra på.

Vi strävar också efter att bygga så miljövänligt som möjligt, i naturmaterial och genom att isolera husen så väl att både miljö och plånbok gynnas. Vi kan då uppnå äkta hantverkskänsla och erbjuda stor flexibilitet samtidigt som kvaliteten blir mycket hög. Faktum är att vi kan skapa ditt drömhus precis som du vill ha det.

Jag är stolt över att få fortsätta utveckla detta kulturarv och ge dig och din familj möjlighet att bo modernt i ett tidlöst hus!

tf VD Nermin Osmancevic